Sigarenforum

voor en door aficionados!
Smokin Herf: 2014

16 Maart 2014


 


De smokin herf 2013 op 23 juni 2013.
Met deze zin kwam Peter Klarenbeek op 21 december 2012 het sigarenforum opgevlogen. “De grootste herf van sigarenforum.nl tot nu toe is werkelijkheid geworden en heeft al plaatsgevonden.”
De deelnemers aan de 2e smokin herf krijgen op 16 maart 2014 tussen 12.00 en 17.00 op de prachtige locatie Société Nobel een hapje en een drankje en minimaal een zestal sigaren aangeboden. Welke sigaren dat worden, blijft nog even een verrassing!
Nobel is een besloten sociëteit voor mannen en vrouwen in het centrum van Den Haag. Het doel van de genootschap is het aanmoedigen van sociale interacties door het samenbrengen van een gevarieerd gezelschap in een ontspannen en informele setting, zonder formele dresscode. De club ligt op een unieke verborgen locatie aan de Nobelstraat te Den Haag.


- Een ontspannen plek om even uit de drukke wereld te stappen.
- Passies, interesses en verhalen delen met interessante en gezellige mensen.
- In een besloten omgeving sparren met ondernemers op een hoger niveau.
- Een huiskamer gevoel op een top locatie met fantastische sfeer en ambiance.
- Genieten van speciale dranken, mooie sigaren en interessante evenementen.

Deze locatie past natuurlijk perfect bij een gezellig samenzijn van aficionados onder elkaar. Minimaal zes importeurs en winkeliers reiken de sigaren uit en geven mondelinge deskundige uitleg bij deze sigaren. Er is alle ruimte voor een praatje met hen en de mede aficionados.
Er is ook een loterij met enkele leuke sigaren gerelateerde prijzen. Voor meer informatie en inschrijven kan je terecht via www.sigarenforum.nl en bij de deelnemende winkeliers. Een toegangskaartje kost € 65,00 per persoon.
Er is een maximaal aantal kaarten te koop en de kaarten zijn strikt persoonlijk op naam en niet overdraagbaar.
 

Zorg dat je het niet mist!